Χρήστος Μπούρμπος: Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League αλλά και τον Άρη.

Για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League μέχρι στιγμής: «Μου έχει κάνει εντύπωση η εικόνα της ΑΕΚ, με προβληματίζει. Γενικότερα βέβαια, βλέπουμε το πρωτάθλημα τα δύο τελευταία χρόνια έχει γίνει ανταγωνιστικό. ''Μικρομεσαίες'' ομάδες μπορούν να ''χτυπήσουν'' πιο εύκολα τις μεγαλύτερες. Μέχρι στιγμής όλες οι ομάδες ψάχνουν να βρουν την ταυτότητά τους, μετά από δύο-τρεις αγωνιστικές θα έχουμε τόσο εμείς όσο και οι προπονητές μια πιο ξεκάθαρη εικόνα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι ταυτόχρονα, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Φέτος ξεκινάει μια χρονιά που ο Μάντζιος βρίσκεται στον σύλλογο από την αρχή της σεζόν. Θεωρώ ότι ο Άκης Μάντζιος έχει πράγματα να δώσει στην ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε τους Έλληνες προπονητές να δουλεύουν στις ομάδες. Πιστεύω ότι ο Μάντζιος θα σταθεροποιήσει την ομάδα και στο τέλος της σεζόν θα έχει καλή πορεία».

Για τον Ντιαντί: «Σίγουρα είναι ένας καλό παίκτης αλλά είναι νωρίς για να κρίνουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Όλοι οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν τόσο στην καινούργια ομάδα όσο και στη νέα τους ζωή», είπε ο Χρήστος Μπούρμπος.