Φώτης Ιωαννίδης: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κάνει γνωστό με κάθε τρόπο ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται τη φετινή σεζόν, όμως οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν σε deal και μάλιστα σύμφωνα με την A Bola, η πορτογαλική ομάδα θέλει να κάνει ακόμα μια προσπάθεια αγοράς του πριν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι, στο τέλος του μήνα.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο η Σπόρτινγκ αρχικά πρόσφερε στον Παναθηναϊκό 18 εκατ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια το ποσό έφτασε στα 20, ενώ έκανε μια ακόμη προσπάθεια διατηρώντας το συγκεκριμένο ποσό με την προσθήκη 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους, με την απάντηση πάντως από πλευράς Τριφυλλιού να είναι αρνητική.

Πάντως όπως γίνεται γνωστό το γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ρούμπεν Αμορίμ για την επίθεση, κάνει τη Σπόρτινγκ να είναι έτοιμη για μια τελευταία... ζαριά για να τον αποκτήσει με τα Λιοντάρια να ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση η οποία μαζί με τα μπόνους θα υπερβεί τα 25 εκατ. ευρώ ευελπιστώντας πως θα πείσει τους Πράσινους, ενώ αν αυτό δεν συμβεί θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.