Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ με την περίπτωση της απόκτησης ενός κεντρικού μέσου να βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε περίοπτη θέση.

Μπορεί το τελευταίο 24ωρο να ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του μέσου της Ρόμα Εντουάρντο Μποβέ, ωστόσο, η πιο βατή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος είναι μια από τις περιπτώσεις οι οποίες εξετάζονται σοβαρά από τον ΠΑΟΚ, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φερόταν να εκφράζει έναν σοβαρό ενδοιασμό.

Αυτός έχει να κάνει με την ραγδαία πτώση της χρηματιστηριακής αξίας του ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τη «φλόγα» του να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και σε μια ομάδα με τις απαιτήσεις και τους υψηλούς στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ.

Για τον σκοπό αυτό, μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Metropolis 95.5, με πρωτοβουλία του ίδιου του Μπακαγιόκο υπήρξε επικοινωνία του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στην οποία ο ποδοσφαιριστής του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το αγωνιστικό πρότζεκτ της ομάδας.

Γι’ αυτόν τον λόγο η περίπτωση Μπακαγιόκο παραμένει ακόμη ανοικτή, ωστόσο, είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει για λίγο ακόμη το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή.

Πηγή: metrosport.gr