Θυμάστε τι γράφαμε στο sportdog τις 9 Αυγούστου, στο θέμα με τίτλο "Καραμπόλα" 40 εκατ. σε ΠΑΟΚ, απόφαση Ιβάν - Χαλάει μεταγραφή ΠΑΟ η σύζυγος;

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Μάθαμε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο φιλικό τού ΠΑΟΚ με την Γκενκ (στο sportdog είχατε διαβάσει για τον νεαρό άσο ήδη από τον περασμένο Γενάρη), που και οι ελληνικές ομάδες ζαχαρώνουν αλλά και η ΕΠΟ θέλει να τον φέρει στις ελληνικές εθνικές.

Μόνο που δεν είναι μόνο ο Καρέτσας, καθώς υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει εντοπίσει η Ομοσπονδία για τον ίδιο λόγο και, μοιραία, πέρασε και στα μπλοκάκια των Big 4: O Χρήστος Ζαφείρης. Ελληνορβηγός, κεντρικός χαφ που οργώνει το γήπεδο, με market value ήδη στα 7 εκατ. ευρώ.

Παίζει στη Σλάβια Πράγας, που τον είχε αγοράσει 2,6 εκατ. ευρώ, κι έχει μάθει να πουλάει ακριβά. Αλλά κάποιοι υποστηρίζουν ότι με τα διπλάσια και λίγα ακόμα από αυτά που τον αγόρασε (κάπου στα 6 εκατ. ευρώ δηλαδή), θα μπορούσε να τον παραχωρήσει. Ενδιαφέρεται ελληνική ομάδα για αυτό το ποσό;".

Ποια είναι η μοναδική ελληνική εφημερίδα σήμερα που έχει πρωτοσέλιδη αναφορά στο θέμα; Το ΦΩΣ! Τυχαίο; Μπορεί. Αλλά μπορεί και όχι...