ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη όνομα βάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός παίκτη στα χαφ, με τον Νίκλας Ντορς της Άουγκσμπουργκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας fussballeuropa ο 26χρονος μέσος της Άουγκσμπουργκ προτάθηκε στον Δικέφαλο, αλλά δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον, σε μια περίοδο που ο Γερμανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιες Θόρουπ.

Ο Ντορς είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου και έχει περάσει κατά την διάρκεια της καριέρας του εκτός από τους Βαυαρούς, από τη Χαϊντενχάιμ και τη Γάνδη. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2021 ο Βαυαρός χαφ από τη βελγική ομάδα επέστρεψε στην Γερμανία για λογαριασμό της Άουγκσμπουργκ αντί του ποσού των 7.000.000 ευρώ.

Η άρνηση του ΠΑΟΚ

Το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Η Άουγκσμπουργκ ψάχνει για έναν σύλλογο που θα πάρει τον Νίκλας Ντορς, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άτι συγκεκριμένο. Ο 26χρονος μέρος προτάθηκε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αλλά οι πρωταθλητές στην Ελλάδα δεν έδειξαν κάποιο μεταγραφικό ενδιαφέρον. 

Ο Ντορς προσφέρθηκε στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, που αναζητά αμυντικό κεντρικό χαφ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας αρνήθηκαν. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια για τον Βαυαρό μέσο. Μια μετακόμιση στο Βέλγιο, για την ακρίβεια στην Άντερλεχτ απέτυχε πρόσφατα και αναζητά ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ντορς δεν είναι πλέον στην ομάδα της Άουγκσμπουργκ, οπότε θέλει να κάνει αλλαγή στην καριέρα του. Η Άουγκσμπουργκ θα πρέπει να ζητήσει 4.000.000 έως 5.000.000 ευρώ ως ποσό για τη μεταγραφή του. Λίγες μέρες απομένουν ακόμα για να ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία μεταγραφή, σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Πηγή: metrosport.gr