Τάσος Νικολογιάννης: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Λανς μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ που αρχικά αναφέρθηκε στα 57 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν φύγει, αλλά και στη σημαντική απουσία του Κέβιν Ντάνσο για τη Λανς, καθώς ο στόπερ της γαλλικής ομάδας θα παραχωρηθεί στη Ρόμα και αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για τις ιατρικές εξετάσεις.

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, είναι ένα καλό νέο για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να παίξει καλά, να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Λανς και να αξιοποιήσει όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί και τα κενά που θα βρει. Η Λανς είναι μία ομάδα που σκοράρει συνεχώς, αν ο Παναθηναϊκός την κρατήσει μακριά από το σκοράρισμα θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Αν συμβεί, θα έχει τις πιθανότητές του».

Για την ενδεκάδα: «Φαίνεται πως ο Αλόνσο θα πάει σε ένα σχήμα με Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα - Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.