Στέλιος Ηλιάδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου μίλησε για τον στόχο του Champions League που χάθηκε για τον Δικέφαλο, τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και τις περιπτώσεις των Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια.

«Ο αποκλεισμός κόστισε πιο πολύ ψυχολογικά, τόσο γιατί όλοι περίμεναν αυτή την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση με γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά αυτά γίνονται. Η χρονιά για εμένα, αν αφήσουμε αυτό στην άκρη, ξεκίνησε ιδανικά και περιμένω την ομάδα να βελτιωθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος μακάρι να πετύχει τον στόχο της , δηλαδή τον πρωταθλητισμό σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια».

Για τις περιπτώσεις Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια: «Ο Κουλιεράκης είναι ταύρος, είναι ένα παιδί που τα έχει όλα. Ο επόμενος που θέλουμε όλοι να δούμε στο εξωτερικό είναι ο Κωνσταντέλιας και όλοι θα χαιρόντουσαν να τον δουν να προοδεύει στο εξωτερικό. Κάνει ασύλληπτα πράγματα με την μπάλα στο γήπεδο. Είναι ένα προσγειωμένο παιδί, η ταχύτητα σκέψης του, οι κινήσεις του , θυμίζουν σε κάποιες φάσεις τον Μέσι.

Στην εποχή μας δεν είχαμε ούτε Κωνσταντέλια ούτε Τάισον. Τώρα με τον Ιβάν Σαββίδη έχει μεγαλώσει αγωνιστικά, μεγάλη ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ, είναι και θα είναι ούτως ή άλλως».

Αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει ξανά τον τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να στεφθεί πάλι πρωταθλητής. Η ομάδα μπορεί να είναι μέχρι και ένα 40% πάνω σε ένα μήνα από τώρα», είπε ο Στέλιος Ηλιάδης.