Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν τους οπαδούς τους στο πλευρό τους στα ματς με Λαμία και Ατρόμητο, αντίστοιχα, αλλά μόνο με μεμονωμένη μετακίνηση.

Αυτό έγινε γνωστό την Τετάρτη (28/8), καθώς ο Γιάννης Βρούτσης έβαλε «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» και των «ασπρόμαυρων» οπαδών σε Λαμία και Περιστέρι.

Αναλυτικά, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024- 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.