Προφανώς μία τέτοια εξέλιξη απομακρύνει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ από τη θέση του διεκδικητή, γνωρίζοντας βεβαίως εξ αρχής πως ο 22χρονος Ιταλός είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση…

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Θεσσαλονικείς έχουν stand by για την κάλυψη της θέσης στα χαφ τον Μπακαγιόκο, ο οποίος επικοινώνησε με την πλευρά του Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλοντας να τον διαβεβαιώσει πως έχει μεγάλο κίνητρο να αγωνιστεί για εκείνον και την ομάδα του και να δώσει το μάξιμουμ του εαυτού του.

Στο επίκεντρο ξανά ο Μπακαγιόκο

Η περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο βρίσκεται, επί του παρόντος, στην κορυφή των παικτών που θέλει ο ΠΑΟΚ για τον άξονά του.

Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο και ο Δικέφαλος που κινείται για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, «στρέφεται» στην περίπτωση του 30χρονου χαφ που ανήκει στη Λοριάν.

Από τη στιγμή που Ρόμα και Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τη μετακίνηση του Εντουάρντο Μπόβε που επίσης «έπαιζε» για την δεύτερη, ο Μπακαγιόκο πέρασε αυτόματα στην κορυφή της σχετικής λίστας των πρωταθλητών Ελλάδος και η περίπτωσή του «τρέχει».

Η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες σχετικές επαφές και αυτόματα προχωρά τις διαδικασίες να τον φέρει στην Τούμπα. Ο Μπακαγιόκο έχει φορέσει στο παρελθόν και μεταξύ άλλων τη φανέλα των Τσέλσι, Μίλαν, Νάπολι, Μονακό.

Πηγή: sfina.gr