Στο κάδρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής έχει μπει τις τελευταίες ώρες  ο Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ. Βλέπετε ο 24χρονος Μαροκινός δεν βρίσκεται στα πλάνα των Γάλλων και αφού δεν υπολογίζεται στις βασικές επιλογές του Ντε Τσέρμπι εξετάζει τις επιλογές του για να βρει ομάδα. 

Ο παίκτης όμως δεν θέλει να πάρει στο Κατάρ, έχοντας απορρίψει πρόταση της Αλ Σαντ, που του πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο 7 εκατ. ευρώ, γιατί προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ευρώπη. Μάλιστα, έχει πει όχι και σε πρόταση της μαροκινής Γουιντάντ.

Είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό γιατί αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις "8" και "10", είναι ένας μέσος που μπορεί να κάνει το box to box, ενώ χρησιμοποιηθεί επίσης ως αμυντικός χαφ, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Στην ομάδα του Πειραιά έχουν κάνει μια επαφή για τον διεθνή άσο, ο οποίος μετρά 30 συμμετοχές και 5 γκολ με την εθνική Μαρόκου. 

Υπενθυμίζεται, ότι η Μονακό απέκτησε τον Ουναχί τον Ιανουάριο του 2023 έναντι 8 εκατ. ευρώ από την Ανζέ, αλλά από τη στιγμή που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, δεν μπορούν να τον κρατήσουν.