Ο Ροδόλφο Πισάρο ήταν από τους παίκτες που πλήρωσαν τα σπασμένα της περσινής σεζόν της ΑΕΚ. Η μεταγραφή του που έγινε με εισήγηση Αλμέιδα δεν έπιασε και έτσι τη φετινή σεζόν ο Μεξικανός τέθηκε εκτός πλάνων και πλέον προπονείται με τους κομμένους στα Σπάτα, μέχρι να βρει η ομάδα, η οποία θα τον αγοράσει, αφήνοντας κάποιο κέρδος για την Ένωση, η οποία τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι, με 2+1 χρόνια συμβόλαιο.

Στο Μεξικό ανησυχούν για το μέλλον του 30χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι, καθώς θεωρείτο ένα από τα μεγάλα ταλέντα στην πατρίδα του. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί νέο σενάριο στο Μεξικό για ενδιαφέρον της Πούμας. Ο Πισάρο μπορεί να απασχολήσει την ομάδα της πρωτεύουσας σε περίπτωση πώλησης του Σέζαρ Χουέρτα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους και η Λίβερπουλ.

Από πιθανή μετακίνηση του Χουέρτα, ο οποίος κοστολογείται αρκετά εκατομμύρια δολάρια, μπορεί να επωφεληθεί η ΑΕΚ, καθώς στο Μεξικό αναφέρουν, ότι η Πούμας θα μπορούσε να αγοράσει τον Πισάρο έναντι 1,5 εκατ.Ευρώ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Μεξικανός αμειβόταν στην ΑΕΚ με 1 εκατ.Ευρώ ετησίως.