Άρης: Ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση του Χουάνκαρ, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα και τη στιγμή που προσπάθησε να κάνει σημαντική κίνηση με παίκτη από την Ιταλία, αλλά δεν του βγήκε. 

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, ο Θόδωρος Καρυπίδης επιχείρησε να φέρει τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, στον οποίο πρότεινε περίπου ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ προτίμησε την Φλαμένγκο, όπου θα πάρει περίπου τα διπλά.

Και καθόλου παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η βραζιλιάνικη ομάδα τού έδινε σχεδόν διπλά χρήματα. Ο Άρης πήγε για μία ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού και ουσίας, ωστόσο καταλήγει στον... Χουάνκαρ, ο οποίος είναι πολύ πιο οικονομικός και κυρίως ελεύθερος, δείχνοντας διάθεση να περιμένει τους «κιτρινόμαυρους» με τους οποίους έχει, προ ημερών, προφορική συμφωνία.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν στη λογική που χάραξαν τα τελευταία 4 χρόνια και τους θέλουν να αναζητούν ακριβά ονόματα, που άλλες φορές είναι... άπιαστα, να χάνουν χρόνο και στο τέλος να καταλήγουν σε ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και κασέ.

Πηγή: metrosport.gr