Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση στην Αθλητική Κυριακή για τις επίμαχες φάσεις της 3ης αγωνιστικής, οι οποίες ήταν... ουκ ολίγες!

Αρχικά ανέλυσε το ματς Λεβαδειακός - ΑΕΚ και μίλησε για την πολυσυζητημένη φάση με τον Μουκουντί στο 15'. Όπως τόνισε, το χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ είναι σε φυσική θέση, δεν κάνει κάποια κίνηση για να σταματήσει την μπάλα και έτσι, παρά την επαφή με το χέρι, σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι!

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού σε μονομαχία του Λαμέλα με τον Λαμαράνα, καθώς σπρώχνουν και οι δύο.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τα βρήκε όλα σωστά και στην αναμέτρηση του Περιστερίου, παρά τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αρχικά ανέλυσε πως ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 69', μιάς και αφενός ο Κωνσταντέλιας τραβάει, αφετέρου ο Μπάμπα σπρώχνει τον Μουντέ. Τόνισε ωστόσο ότι ο διαιτητής ήταν δίπλα στη φάση, άρα θα έπρεπε να έχει δει ο ίδιος την παράβαση ώστε να μη χρειαστεί να γίνει όλη η... φασαρία με το VAR στη συνέχεια.

Αντίστοιχα, υποστήριξε ότι σωστά σφυρίχθηκε το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για χέρι του Ότο σε μη φυσική θέση.

Τέλος, συμφώνησε με την κατακύρωση του γκολ για το 2-1 του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ και ότι ο αμυντικός του Ατρομήτου έπεσε προσπαθώντας να ξεγελάσει τον διαιτητή.