Παράλληλα, ο Αυστριακός μέσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στις αλλαγές του ρόστερ (αποχωρήσεις-προσθήκες).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Προσαρμοστήκαμε σε ένα διαφορετικό γήπεοδ με έναν διαφορετικό αντίπαλο. Διορθώσαμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και τελικά πήραμε τη νίκη που αξίζαμε. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αυτή την περίοδο πρέπει να παλεύουμε και όχι να οπαίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Θα ήταν κρίμα να χάσουμε βαθμούς.

Έχουμε την εμπειρία να κάνουμε σωστή αποκατάσταση και να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει. Η εμπειρία μας έδωσε τη νίκη! Δεν έχει σημασία οτι αποκτήσαμε παίκτες γιατί χάσαμε και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι καλοδεχούμενος. Δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογή, ελπίζουμε να μας βοηθήσουν.

Ίσως κάνουμε μια τεράστια σεζόν με 50 και πλέον ματς και το όπλο μας πέρυσι ήταν το rotation, οπότε ας ελπίσουμε πως θα μπορεί ο προπονητής να το κάνει και φέτος. Δεν είμαι φίλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά του ιταλικού.

Είναι χαρά μας βέβαια να συμμετέχουμε σε ένα μικρό Champions League με τέτοιους αντιπάλους. ‘Εχω δει παιχνίδια στο Ολντ Τράφορντ αλλά θα είναι σπουδαίο να αγωνιστώ σαν παίκτης. Είναι εμπειρία για εμάς, τους παίκτες τον σύλλογο και ανυπομονούμε.

Είδα πως σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 0-3, αλλά έπαιζαν με τη Λίβερπουλ. Κι εμείς θα πάμε με ξεκάθαρο στόχο εκεί, δεν θα πάμε ως τουρίστες και θα παλέψουμε σκληρά γιατί θέλουμε να πετύχουμε πολλά!».