Φλέβα χρυσού φαίνεται ότι έχουν χτυπήσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον Σορετίρε, καθώς εδώ και καιρό είχαμε γράψει ότι αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και, ήδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα, υπάρχουν ήδη φωνές που αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος έχει βρει στο πρόσωπο του νεαρού άσου τον νέο... Μπίσεσβαρ, λόγω ομοιότητας στις κινήσεις και το παιχνίδι τους, αν και σαφώς ο Σορετίρε είναι λύση με πιο σύγχρονα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο αυτός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο κλαμπ, καθώς μια ακόμα κίνηση που έγινε μέσα στο καλοκαίρι για νεαρό ποδοσφαιριστή, έχει αφήσει τους ανθρωπους ικανοποιημένους μέχρι στιγμής με την παρουσία του. Αναφερόμαστε στον Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο, τον 20χρονο επιθετικό που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουότφορντ για να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ β΄, έχει 700.000 ευρώ market value και το καλοκαίρι του 2025 υπάρχει η προοπτική για να τον αγοράσει ο Δικέφαλος - Υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του που μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Ο Ουρτάδο είναι διεθνής με την Κ20 της Κολομβίας, με καλό κορμί, τεχνική και ταχύτητα, δυνατό σουτ, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική λύση και, κυρίως, με τρομερό potential.

Η πληροφορία που υπάρχει από το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ουρτάδο βγάζει μάτια στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υπάρξει προώθησή του ακόμα και στην πρώτη ομάδα! Ειδικά από τη στιγμή που ο Τσάλοφ δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο ακόμα στον Δικέφαλο, είναι απίθανο να πάρει ευκαιρίες ένας παίκτης που προέρχεται από ομάδα το Νησί;

Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης αισθάνεται πολύ καλά στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αφού τον έχουν αγκαλιάσει όλοι από την πρώτη στιγμή. Ζητώντας από τους συμπαίκτες του να τον φωνάζουν "Γιώργο" και όχι Χόρχε, στη λογική που έβγαζε ονόματα και ο Άγγελος Αναστασιάδης, για να αισθάνεται και εκείνος αλλά και οι Έλληνες συμπαίκτες του πιο οικεία....