Μια αποκάλυψη για τον Κώστα Μανωλά κάνει το Sportcyclades.gr. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται στη Νάξο και προπονείται με τον Πανναξιακό που αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο 33χρονος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το νησί και εκφράζει την ευχή να μπορούσε να βοηθήσει αγωνιζόμενος τον τοπικό σύλλογο. Τον "ψήνουν" δηλαδή οι Ναξιώτες.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα, για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, AEK, Ρομά, Νάπολι, το οποίο φιλοξενεί και φωτογραφίες:

Η αγάπη του Κώστα Μανωλά για την πατρίδα του τη Νάξο είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι.

Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο Ναξιώτης Διεθνής άσσος, σε όσο ψηλό επίπεδο και αν αγωνίστηκε δεν έπαψε ποτέ αν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο στο νησί του.

Μάλιστα, μία από τις αγαπημένες του συνήθειες το καλοκαίρι που επιστρέφει στο νησί είναι να παίζει ποδόσφαιρο με φίλους και παλιούς συμπαίκτες που έχουν συνυπάρξει ποδοσφαιρικά στο ξεκίνημα του.

Τον έχουμε δει επίσης να συμμετέχει σε πολλούς φιλανθρωπικούς αγώνες φορώντας τη φανέλα των Παλαίμαχων του Πανναξιακού.

Μετά από μία τεράστια καριέρα, την μεγαλύτερη που έχει κάνει Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Μανωλάς έχει πλέον γεμίσει με επιτυχίες και δόξα, ενώ βρίσκεται σε ηλικία που αν το θελήσει έχει ακόμα αρκετά χρόνια να αγωνιστεί και μάλιστα σε ομάδες υψηλού επιπέδου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τις μελλοντικές του κινήσεις, αλλά παρόλα αυτά έχει αρχίσει την προετοιμασία του με την ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, τον Πανναξιακό.

Ναι... ο Κώστας Μανωλάς δίνει κανονικά το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας της Νάξου, φορώντας μάλιστα με καμάρι την φανέλα της.

Όπως είναι φυσικό η παρουσία του και μόνο είναι ότι καλύτερο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και τους εμπειρότερους που τους δίνεται η ευκαιρία να συνυπάρξουν ποδοσφαιρικά με έναν ποδοσφαιριστή τεράστιου βεληνεκούς, ο οποίος έχει φέρει στο Αγερσανί την αύρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Μάθαμε μάλιστα ότι, ο Κώστας Μανωλάς όχι μόνο προπονείται με την ομάδα, αλλά επιλέγει να κάνει και έξτρα προπόνηση, με τον προπονητή Γιώργο Μοστράτο να έχει στο πλάι του και υπό των οδηγιών του έναν άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά...

Όπως και να το δει κάποιος ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Νάξο και γενικότερα για τις Κυκλάδες και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάντα πρόθυμος και θετικός να συνδράμει σε μία αξιόλογη προσπάθεια.

Λέτε να γίνει το θαύμα; Κανένας δεν ξέρει και τίποτα δεν αποκλείεται. Πάντως όλα είναι πιθανά, ακόμα και να δούμε τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται στα γήπεδα των Κυκλάδων...

Και, αν γίνει αυτό, τότε ολόκληρος ο κόσμος θα στρέψει το ενδιαφέρον του στον δυσκολότερο νομό ποδοσφαιρικά της Ευρώπης...