ΠΑΟΚ: Ολική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Χατζηδιάκου προέκυψε το βράδυ της Δευτέρας, κάτι που επιβεβαίωσε τελικά και τις φήμες που υπήρχαν από το πρωί ότι η Κοπεγχάγη επιχειρούσε δυναμικό μπάσιμο στο φινάλε των μεταγραφών στην Δανία.

Αυτό που αποδείχθηκε μέσα στην μέρα ήταν ότι μέτρησε τελικά η στάση του ίδιου του παίκτη, καθώς, όπως φάνηκε και από την επικοινωνία του προέδρου της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι με το Metropolis 95,5, ο Ιταλός παράγοντας ήταν ψημένος με την προοπτική του να πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Ελληνας διεθνής.

Γιατί, όμως, ο Χατζηδιάκος επέλεξε την Κοπεγχάγη και όχι τον ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «metrosport.gr», ο 27χρονος στόπερ στην διάρκεια της ημέρας είχε συνομιλίες τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και με τον ομόλογο του Ρουμάνου τεχνικού στην Κοπεγχάγη, Τζέικομπ Νέεστρουπ, με τον τελευταίο δύο φορές μάλιστα, μέσα από τις οποίες κατέληξε να ψηφίσει Δανία. 

Από τον 36χρονο προπονητή της Κοπεγχάγης άκουσε να του μιλά για τον καταλυτικό ρόλο που θα είχε στο πλάνο της ομάδας, ενώ από τον Λουτσέσκου ότι θα μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής με τον Κεντζιόρα και αυτό ‘ήταν καθοριστικό. Παράλληλα, η τελική πρόταση της Κοπεγχάγης ήταν και λίγο καλύτερη και στους όρους της προς την Κάλιαρι για την αγορά μετά τον δανεισμό.

Πηγή: metrosport.gr