Γουίλιαν: Ο Βραζιλιάνος αποτελούσε τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Ποντένσε στο άκρο της επίθεσής του και το βράδυ της Δευτέρας (2/9) το... μπαμ ολοκληρώθηκε με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι να ανακοινώνεται από τους Ερυθρόλευκους με κάθε επισημότητα.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να γίνει μέλος του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται και στο συμβόλαιο το οποίο του έδωσε, με την γνωστή και έγκυρη ιστοσελίδα, "The Athletic", να αποκαλύπτει τα ποσά, τα οποία δίνονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, και τον ποδοσφαιριστή να παίρνει 100.00 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή περίπου 118.000 ευρώ,

«Ο Γουίλιαν ταξίδεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής και πέρασε νωρίτερα από ιατρικές εξετάσεις για τον Ολυμπιακό σήμερα (2/9). Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο αξίας σχεδόν 100.000 λιρών την εβδομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της Athletic για τον Γουίλιαν κάτι που αν τελικά ισχύι ο Βραζιλιάνος θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 400.000 λίρες, δηλαδή 475.000 ευρώ!