Την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί εξετάζει εδώ και μερικές ώρες ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και αναζήτηση στην θέση του φορ, αν φυσικά παραχωρηθεί ο Αντράζ Σπόραρ.

«Η περίπτωση του Ουναχί θα μπορούσε να παίζει για τον Παναθηναϊκό, αφού θα συνιστούσε ποιοτική αναβάθμιση, αλλά τα… στόματα είναι κλειστά στους Πράσινους. Προσπαθεί να πάρει και έναν φορ, παραχωρώντας τον Σπόραρ αλλά δεν έχει έρθει πρόταση από τη Σλόβαν ή κάποια άλλη ομάδα. Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση και έτσι θα πάμε. Το μόνο όνομα που έχει προκύψει είναι του Ουναχί, αλλά σαν αξία και χαρακτηριστικά μπορεί να σταθεί. Δεν μιλάμε για περίπτωση σαν του Ολιβέιρα.

Και επιθετικούς είχε ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός, πλην του Μπαλντέ που έκλεισε στην Μπρεστ, είχε δουλέψει και άλλες δύο περιπτώσεις, οπότε θα είναι πιο έτοιμος. Θα πρέπει να σημειώσω πως δεν υπάρχει η λογική και η άποψη, ή παίρνουμε παίκτη μέχρι αύριο το βράδυ, ή δεν παίρνουμε καθόλου. Δεν είναι προαπαιτούμενο να δηλωθεί ο παίκτης στην Ευρώπη. Το κομμάτι της ενίσχυσής του είναι ανεξάρτητο από αυτό», είπε για τα μεταγραφικά του Τριφυλλιού ο Νίκος Αθανασίου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡFM 94,6.