Τάσος Νικολογιάννης: Για την περίπτωση του Αντενίζ Ουναχί, ο οποίος φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ που σημείωσε πως ο Μαροκινός είναι ένα όνομα που "τσεκάρεται" από τους Πράσινους εδώ και αρκετές ημέρες.

«Κάτι προσπαθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν ξέρω τι. Δύο είναι οι θέσεις που θέλει να ενισχυθεί. Ψάχνει έναν παίκτη για το ''8'' και έναν σέντερ φορ. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Έχει γραφτεί το όνομα του Ουναχί της Μαρσέιγ σήμερα, ξέρω πως πριν 10-15 μέρες τον είχε κοιτάξει ο Παναθηναϊκός, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Σπόραρ, ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση.

Το ότι θα τελειώσει η προθεσμία για τη λίστα της UEFA δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης. Είναι πολύ πιο δύσκολη η κατάσταση στην Ελλάδα, πλέον, παρά στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θέλει άλλου τύπου παίκτη από τον Τσέριν. Έναν πιο τρεχαλατζή, που να ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά να είναι και σκληρός. Ο Βιλένα, που επίσης έπαιζε τη θέση, κάηκε», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης, που σημείωσε ότι στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν οι Πράσινοι πρέπει να πάρουν τουλάχιστον 7 βαθμούς για να είναι καλά.