Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει με τις μεταγραφές, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει διέξοδο αναφορικά με τις αποχωρήσεις στο ρόστερ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να πουν "αντίο" στο Τριφύλλι έως και έξι ποδοσφαιριστές.

Πολλά εξαρτώνται από το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Άντραζ Σπόραρ και Τόνι Βιλένα. Ο Σλοβένος επιθετικός είχε πρόταση από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αλλά τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις φαίνεται να έχουν "παγώσει", ενώ ο Ολλανδός μέσος εξακολουθεί να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σχετικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς φέρεται να έχει πρόταση από την Τουρκία, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και με τους Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Αλεξί Τρουιγιέ. Εξελίξεις αναμένονται και με τον Γιώργο Νίκα, ο οποίος μοιάζει να μη χωρά στο φετινό ρόστερ και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Εξαίρεση όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει ο Ρούμπεν Πέρεθ, καθώς μπορεί να μην υπολογίζεται αγωνιστικά, αλλά δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει, προτιμώντας να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.