Η Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 3ης αγωνιστικής στην εκπομπή "Δίκη του ΣΚΑΪ".

Όπως τόνισε, ορθώς ακυρώθηκε γκολ της Καλλιθέας κόντρα στον Παναθηναϊκό για επιθετικό φάουλ, με το σκορ στο 0-0.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι για τον Λεβαδειακό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Όχι όμως για το πολυσυζητημένο χέρι του Μουκουντί, αλλά για μετέπειτα φάση με πρωταγωνιστή τον Λαμέλα, ο οποίος τράβηκε αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Καλλιθέα – Παναθηναϊκός: «Βλέπουμε ότι υπάρχει ένα σπρώξιμο στον Κώτσιρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σπρώξει εκείνος τον τερματοφύλακα. Σωστή η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ της Καλλιθέας. Υπάρχουν μαρκάρισμα στον Ιωαννίδη. Διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και δεν δόθηκε η παράβαση. Υπάρχει φάουλ έξω από την περιοχή στον Τετέ. Διέφυγε κι αυτός της προσοχής του διαιτητή.».

Για το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: «Υπάρχει τράβηγμα από τον Κωνσταντέλια. Θεωρώ σωστή την απόφαση να ακυρωθεί το γκολ του ΠΑΟΚ. 

Αν δούμε τη διάρκεια από το υποτιθέμενο φάουλ που ζητάει ο ΠΑΟΚ μέχρι το πέναλτι που κερδίζει ο Ατρόμητος, αλλάζουν πολλές φάσεις. Περνούν περίπου 40”.

Οπότε, δεν γίνεται να γυρίσει το παιχνίδι πίσω ο διαιτητής και να δώσει φάουλ. Δεν είναι ξεκάθαρη η περίπτωση αν υπάρχει φάουλ. Υπάρχει χέρι πέναλτι. Είναι διαφορετική η φάση με του Μουκουντί στη Λιβαδειά.»

Για το Λεβαδειακός – ΑΕΚ: «Πρέπει να δούμε πού βρίσκεται το χέρι την ώρα που χτυπάει η μπάλα. Το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα. Είναι φυσιολογική η θέση του χεριού. Δεν υπάρχει παράβαση. Ο κανονισμός δεν διαχωρίζει αν η μπάλα πάει για το τέρμα, ή αν είναι σέντρα. Δεν αφορά το πού γίνεται.

Για τη φάση του Λαμέλα. Αυτά τα τραβήγματα η ΚΕΔ θέλει να τιμωρούνται. Ο διαιτητής βλέπει τα χέρια του επιθετικού να βρίσκονται στο σώμα του αμυνόμενου, επομένως, θεωρήθηκε ότι έγινε το ίδιο πράγμα. Κατά τη γνώμη μου, είναι πέναλτι.»

Δείτε τα βίντεο: