Ημέρα μεταγραφικών διαψεύσεων ήταν η Τρίτη (3/9) στον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν ενασχόλησή τους με συγκεκριμένα ονόματα (σ.σ.: Ζίγιες, Ουναχί) και όχι, γενικώς, ότι ψάχνουν στην αγορά για περαιτέρω ενίσχυση. Ναι, οι πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Μεντιλίμπαρ, περί ντουλάπας και περιττών ρούχων που δεν θέλει να έχει σ' αυτή δείχνουν την διάθεση του Ισπανού κόουτς. Λίγοι και καλοί. Θέλει ποιότητα και όχι ποσότητα. Παίκτες που θα είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες και θα χρησιμοποιεί, όχι κάποιους που δεν θα αισθάνεται άνετα να στηριχθεί πάνω τους.



Αρκετά με τον πρόλογο ωστόσο. Γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφορικά με μια πληροφορία που ήθελε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να ετοιμάζει κάτι από την πατρίδα του. Την ίδια στιγμή άλλες πηγές αναφέρουν ότι η προσοχή των ερυθρόλευκων έχει στραφεί στην Αγγλία, μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση λόγω (και) της ενασχόλησης με τα κοινά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Και φτάνουμε στο... καυτό ερώτημα; Θα πάρει άλλον ή άλλους παίκτες ο Ολυμπιακός στις 24 ώρες που απομένουν ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου; Σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς, ακόμα και οι άνθρωποι που χειρίζονται στον Ολυμπιακό αυτά τα θέματα. Προσπάθεια σίγουρα γίνεται, τα μάτια παραμένουν ορθάνοιχτα στην αγορά για κάτι καλό. Για να απαντήσουμε στο ερώτημα, λέγεται ότι μπορεί να γίνουν από μηδέν έως και 1+1 μεταγραφές. Δηλαδή είτε να μείνει ως έχει η ομάδα είτε να αποκτηθούν ένας χαφ ακόμα συν ένας αριστερός μπακ. Και μπορεί να είναι κάποιες... προφανείς / εύκολες (για το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε) λύσεις. Υπομονή.