Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Ολιβέιρα είναι οι Ερυθρόλευκοι με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στην Αθήνα ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και μέχρι το βράδυ να έχει ανακοινωθεί ώστε να μπορέσει να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αυτό που υπάρχει πάντως σαν "αγκάθι" στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το γεγονός ότι υπάρχει αρκετά δύσκολη διαπραγμάτευση μεταξύ του Πορτογάλου και της Γαλατασαράι σχετικά με την αποζημίωση, με τις πληροφορίες από την Τουρκία να σημειώνουν ότι ο παίκτης ζητάει 6 εκατομμύρια ευρώ, μιας και έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, με τις εκτιμήσεις να είναι ότι τελικά θα βρεθεί η "χρυσή τομή".

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του μόνο με τον Ολιβέιρα και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμα κίνηση, χωρίς να είναι κάτι δεδομένο, με το "παράθυρο" της Νότιγχαμ να είναι "ανοιχτό" και τα ονόματα των Ντομίνγκες, Σόσο και Τόφολο να είναι αυτά που... παίζουν και είναι πιθανό να απασχολήσουν μέχρι το βράδυ.