Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μέχρι τις 11/9 χρόνο για μεταγραφές και να καλύψει τα λάθη του καλοκαιριού, όμως στην Ευρώπη η ομάδα θα παίξει χωρίς να έχει αριστερό εξτρέμ και... στόπερ.

Ο σχεδιασμός που έχει γίνει φέτος στο τριφύλλι μπορεί να προκαλέσει έντονη... τριχόπτωση στην κεφαλή! Φυσικά ο Τετέ, ο Πελίστρι και ο Ουναΐ είναι παικταράδες και μπράβο στη διοίκηση που μετά από 14 χρόνια έφερε ποδοσφαιριστές αντάξιους του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν αρκεί.

Το ρόστερ αυτή τη στιγμή έχει τέσσερα δεξιά εξτρέμ (Τετέ, Πελίστρι, Μαντσίνι, Λημνιό) και 0 (ΜΗΔΕΝ) αριστερά εξτρέμ δεν έχει προηγούμενο. Το ότι μπορεί το κενό αυτό να το καλύψουν οι «δεξιοί» δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που έχει ποδοσφαιρική λογική. Ούτε στο Football Manager δεν γίνεται αυτό.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα είναι αλλού και όχι στα εξτρέμ. Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού έχει μόνο δύο ΚΑΝΟΝΙΚΑ στόπερ (Ίνγκασον - Γεντβάι) και τους Μπράουν - Μάγκνουσον εκτός!

Επιτέλους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ας ενημερώσει επίσημα τι συμβαίνει με τον Μπράουν που είναι εκτός εδώ και ένα χρόνο και τι με τον Μάγκνουσον. Ειδικά για τον Ισλανδό, ο οποίος δηλώνει πως είναι έτοιμος να παίξει, χρειάζονται εξηγήσεις εδώ και τώρα, καθώς πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη που αν δεν τραυματιζόταν πέρυσι ίσως να είχε γραφτεί αλλιώς η ιστορία...



Αν, ο Πάλμερ και ο Μάγκνουσον δεν υπολογίζονται ή δεν μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα έπρεπε να είχε αποκτηθεί από την 1η Ιουλίου βασικός αριστερός στόπερ τοπ επιπέδου.

Κάποιοι θα πουν ότι υπάρχει και ο Αράο. Όχι, ο Αράο δυστυχώς δεν υπάρχει κι αυτό διότι υπολογίζεται (!) κανονικά ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός αμυντικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στα δύσκολα χρόνια, αλλά αγωνιστικά δεν μπορεί να προσφέρει. Είναι πληγή αυτή τη στιγμή στο κέντρο της άμυνας και καλύτερα να δινόταν η ευκαιρία σε κάποιο παιδί από την ακαδημία, όπως είναι ο Φικάι ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και είχε δείξει καλά στοιχεία.

Παράλληλα, μετά την συμπεριφορά που έδειξε ο Ολλανδός επί Τερίμ και όταν ο Παναθηναϊκός ήταν ΜΕΣΑ για το νταμπλ, δεν του δίνουν δικαίωμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας και είναι λάθος του τεχνικού διευθυντή και κυρίως της διοίκησης που δεν έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους με τον Σένκεφελντ.


Δείτε για παράδειγμα τον Πέρεθ. Ο Αλόνσο έχει ενημερώσει τον Ισπανό ότι δεν τον υπολογίζει, όμως ο Πέρεθ είναι άψογος επαγγελματίας, δεν δημιουργεί προβλήματα και είναι ένα με την ομάδα στις χαρές και στις λύπες και θέλει να παλέψει μέχρι τέλους για τη θέση του. Η μέρα με τη νύχτα δηλαδή με τον Ολλανδό.