Πολύ δυνατά συνεχίζει μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός ενισχύοντας την μπροστά γραμμή του. Μετά τον Αζεντίν Ουναχί υπάρχει πιθανότητα για μία ακόμα προσθήκη στην αιχμή του δόρατος. «Ανοιχτό για σέντερ φορ» είναι ο τίτλος στην εφημερίδα «LiveSport», το ρεπορτάζ της οποίας υποστηρίζει, ότι εξακολουθεί να έχει stand by την περίπτωση Άκπομ, όμως θα συνεχίσει το σαφάρι μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, από τη στιγμή που υπάρχει κινητοποίηση γύρω από τον Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος μπορεί να είναι εντός της ευρωπαϊκής λίστας, αλλά υπάρχει αναμονή για πιθανή μεταγραφή.

Για τον Άκπομ θεωρείται κλεισμένη η συμφωνία τόσο με τον Άγιαξ όσο και με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μην φορέσει ποτέ τα πράσινα, αν βρεθεί κάτι καλύτερο. Και αυτό το… καλύτερο, ακούει στον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριού για την ΑΕΚ, τον Χοακίν Κορέα!

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σιμόνε Ιντζάκι στην Ίντερ, κάτι που αποτυπώθηκε στην τελευταία κίνηση του Ιταλού προπονητή. Ο 48χρονος άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της επίθεσής της και μέχρι το κλείσιμο του καλοκαιρινού παραθύρου θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό με την προσθήκη ενός επιθετικού και όπως διαβάσατε ακούγονται πολύ ηχηρά ονόματα...