«Έχω τη δικιά μου ακαδημία, κοντά στην Αλεξάνδρεια. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι Άρης. Δεν σταματάω να βλέπω, να παρακολουθώ και να μαθαίνω τα νέα της ομάδας. Δεν είναι μόνο ο Άρης, γενικώς όλες οι ομάδες πορεύονται στην πλειοψηφία τους με ξένους παίκτες στο ρόστερ τους. Αυτό έχει όμως αρνητικό αντίκτυπο στα νέα παιδιά. Μακάρι, να επιστρέψουμε στα χρόνια που παίζαμε εμείς και βλέπαμε μετρημένους ξένους ποδοσφαιριστές στους συλλόγους», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, είναι πιο γρήγορο, χρειάζεται πολλές φορές οι μπακ να καλύπτουν όλη την γραμμή, οι θέσεις γενικά πάνε λίγο στην άκρη. Οι καινούργιοι παίκτες του Άρη θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Αν έχεις την πολυτέλεια να έχεις καλά άκρα, θα σου δώσει ένα κλικ για να πας πιο πάνω.

Για τον Ντιαντί:

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν ποδοσφαιριστή όταν τον έχεις δει μόλις τρεις αγωνιστικές. Ο Άρης είχε πάρει μεγάλα ονόματα ξένων στο παρελθόν αλλά δεν του βγήκαν. Κοντά στο εξάμηνο θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τον καθένα. Τα πρώτα δείγμα του Ντιαντί είναι πολύ καλά».

Για το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Άρης:

«Κυνηγάμε πάντα την Ευρώπη και το Κύπελλο. Δεν είναι απίθανο να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση, αλλά θεωρώ πως σίγουρα θα είναι στην πεντάδα και από εκεί ότι έρθει θα είναι καλό. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Όσο μπορώ πηγαίνω στο γήπεδο για να βλέπω την ομάδα».