Αποκλεισμένος από την ευρωπαϊκή λίστα της Ιντερ, το καλοκαίρι του Χοακίν Κορέα δεν ήταν εύκολο, ο Αργεντινός επέστρεψε στο Μιλάνο μετά την τρομερή σεζόν στη Μασσαλία, που έκλεισε με μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ.

Ο ιταλικός σύλλογος κοινοποίησε τη λίστα του Champions League που παραδόθηκε στην UEFA και ο Κορέα ανακάλυψε ότι είχε αποκλειστεί. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει καταλάβει ότι αυτή η σεζόν θα είναι η εποχή της αλήθειας γιατί στο τέλος της χρονιάς θα έχει στα χέρια του το συμβόλαιό του και σε εκείνο το σημείο θα είναι δύσκολο να βρεις μια ομάδα που να πιστεύει σε αυτόν και να παίρνει καλό μισθό.

Πράσινο φως

Σύμφωνα με το Calciomercato, τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι μπορεί να του ανοίξει ένα ενδεχόμενο. Ο Παναθηναϊκός ερευνά συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο να πάρει τον Κορέα στην Ελλάδα, αλλά οι συνομιλίες με τον παίκτη δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει με συγκεκριμένους όρους.

Ο «Τούκου» είναι ανοιχτός σε μεταγραφή, ενώ η Ίντερ έχει ήδη δώσει το πράσινο φως σε όποιον σύλλογο θέλει να τον υπογράψει και να πληρώσει τον μισθό του. Για τον Κορέα θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία, μια βιτρίνα για να επιδεικνύεται συνεχώς, μια πιθανότητα που δεν θα είχε στους Νερατζούρι, όπου τον κλείνουν 4 επιθετικοί που προηγούνται: Λαουτάρο, Τουράμ, Ταρέμι ​​και Αρναούτοβιτς.

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά η προθεσμία για την υποβολή των λιστών της UEFA έληξε τα μεσάνυχτα.