Άρης: Μία εβδομάδα παρά μία ημέρα πριν εκπνεύσει το deadline των μεταγραφών στην Ελλάδα και φυσικά και στον Άρη παραμένει ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο, τουλάχιστον μίας κίνησης. Στις 11 Σεπτεμβρίου πέφτει η αυλαία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ήδη εννιά και δεν αποκλείεται να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό.

Ο Άρης κινείται για έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα στην επίθεση, αλλά δεν είναι θα είναι πρώτης γραμμής εφόσον ο Ισπανός παραμείνει “κάτοικος” “Κλεάνθης Βικελίδης” που είναι και το πιο πιθανό ενδεχόμενο με τα τωρινά δεδομένα.

Αρκετές αγορές έκλεισαν και ο Άρης τσεκάρει τί έχει μείνει σε ομάδες που δεν μπορούν να αγοράσουν αλλά έχουν τη δυνατότητα να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές που τους… έμειναν στο ρόστερ και δεν μπόρεσαν να τους λύσουν τα συμβόλαιά τους μέσα στο καλοκαίρι.

Από το… τραπέζι δεν βγήκε ποτέ το όνομα του Σέρχιο Αραούχο είναι ξεκάθαρο όμως ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε προτεραιότητα στην κάλυψη άλλων θέσεων, ενώ οι εξελίξεις με Μορόν πάγωσαν κάθε κουβέντα για την απόκτηση επιθετικού με υψηλές αποδοχές. Κάτι που θα γίνει, αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έρθει πρόταση για τον Ισπανό.

Πηγή: sfina.gr