Κωστής Ραπτόπουλος: Για τον Παναθηναϊκό μίλησε για ακόμα μια φορά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής του εκπομπής "Ραπτομηχανη", σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι φέτος δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια για τον μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, ενώ προέβλεψε ότι σε πιθανή ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Αλόνσο θα αποχωρήσει.

"Ο Αλόνσο του Παναθηναϊκού δεν ήθελε τον Ολιβέιρα γιατί έλεγε πως θα τον χωρέσει με τον Μπακασέτα που είναι και οι δύο αργοί στο κέντρο. Παίζει το κεφάλι του στην Τούμπα ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Με ήττα φεύγει. Αν δεν πάρει τουλάχιστον έναν πόντο να μείνει χαμηλά ο ΠΑΟΚ, κάηκε. Με νίκη μένει. Μετά μπορεί να πάει καλά. Έτσι μου είπαν από Αθήνα εμένα.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πληρέστατο. Φέτος τον Αλαφούζο δεν έπρεπε να τον βρίζουν. Παρατηρώ ότι δεν τον βρίζουν για το αγωνιστικό κομμάτι. Γέμισε χαφ, πήρε πλαϊνούς, πήρε μπακ, κράτησε τον Φώτη. Το τι γίνεται μεταξύ σας στα προσωπικά... Δεν ξέρω. Αντιδράει, ακούω, η υπόλοιπη κερκίδα στον χλευασμό Αλαφούζου. Υπάρχει εμφύλιος. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Άκουσα τι έγινε στην Ίντερ. Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν ξεφύγει τελείως. Τα έχω ζήσει εγώ όλα αυτά", είπε μεταξύ άλλων ο Κωστής Ραπτόπουλος.