Ομόνοια: H μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και η ιστοσελίδα Protathlima, κάνει αναφορά για το θέμα απόκτησης του Αλί Σαμάτα από τον ΠΑΟΚ στην Ομόνοια. Πόσο εφικτό είναι να ολοκληρωθεί εντέλει η... μεταγραφή; Τι ισχύει για τον Τανζανό και το ενδιαφέρον από την Κύπρο; 

«Μπορεί να μην έκλεισε θετικά μέχρι τις 4 του μήνα το θέμα του επιθετικού στην Ομόνοια, ωστόσο οι προσπάθειες συνεχίζονται και στόχος των ανθρώπων των πρασίνων, είναι να κλείσει ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει άλλα στοιχεία στην ομάδα. Το θέμα του Αραούχο δεν έκλεισε οριστικά, έστω και αν υπάρχουν οι γνωστές δυσκολίες.

Τα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί, είναι απλά. Αν το τριφύλλι επιθυμεί να πάρει παίκτη, που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα, π.χ. Σαμάτα, θα πρέπει να κινηθεί μέχρι τις 9 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, από τις 14 του μήνα μέχρι και το τέλος του, το τριφύλλι θα μπορεί να αποκτήσει άνεργους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Αραούχο, Γιόβετιτς και άλλοι. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι ανοικτοί και οι δανεισμοί παικτών από ομάδες εντός Κύπρου».

Κατά τα άλλα, όπως αναφέρεται, η ομάδα της Κύπρου είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον αρχηγό της Εθνικής Τανζανίας, όχι όμως και μαζί του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όλα αυτά έγιναν την τελευταία μάλιστα ημέρα, που η Ομόνοια είχε περιθώριο να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή της λίστα. Μία εξέλιξη, που είχε εντέλει ως αποτέλεσμα ο Σαμάτα να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Το αν θα αλλάξουν τα δεδομένα, θα φανεί τις επόμενες τρεις μέρες...

Πηγή: metrosport.gr