Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Γίνεται μια προσπάθεια να ανέβει ο Πιερικός κατηγορία, θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και αν είμαστε σταθερή να ανέβουμε. Είναι μεγάλη απουσία του Πιερικού από την πρώτη κατηγορία. Πολλές μεγάλες ομάδες βρίσκονται σε χαμηλές κατηγορίες.

Ταλέντα πάνα υπήρχαν στην επαρχία, αλλά με το καινούριο μοτίβο έχουν επωφεληθεί οι μεγάλες ομάδες και αποκτούν παίκτες από μικρή ηλικία. Πρέπει οι πιο "μικρές" ομάδες να πάρουν κάποια μέτρα και να οργανώσουν τμήματα σε πιο μικρές ηλικίες και να αποκτήσουν δικαιώματα, τροφεία, για αυτά τα παιδία, ώστε να έχουν και αυτές ένα αντίτιμο σε αυτή την επιτυχία».

Για τον ανταγωνισμό των μεγάλων ομάδων και τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν: «Είναι λογικό να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, καθώς υπάρχει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που έκαναν πορεία την περσινή σεζόν, στην Ευρώπη, με προβολή, έσοδα και δημιουργία υπεραξίας, όπως η περίπτωση του Κουλιεράκη. 

Οπότε όλες οι ομάδες έχουν επενδύσει, βάζω και τον Άρη μέσα, γιατί έχει καλές μεταγραφές. Όλες οι ομάδες έκαναν καλές μεταγραφές, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλες τις ομάδες και πρέπει να αναγνωριστεί».

Για τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια: «Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έδωσε τον Κωνσταντέλια και γιατί έδωσε τον Κουλιεράκη. Αυτά θα τα δείξει ο χρόνος, αλλά είναι θετικό ότι οι παίκτες και οι ομάδες εξελίσσονται. Οι ιθύνοντες των ομάδων γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα».