Καθώς ο “δικέφαλος” δεν προχώρησε σε μεταγραφή στόπερ μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, που έληγε η προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα, με αποτέλεσμα να έχει ένα κενό.

Το όνομα του Ματέους Βιετέσκα βρίσκεται στη λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας και στην Ιταλία τονίζουν πως μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, που λήγει το μεταγραφικό παράθυρο της Ελλάδας, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα: «Οι Έλληνες συνεχίζουν να αξιολογούν τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό της Κάλιαρι ως ενίσχυση στην άμυνα, η αγορά κλείνει στις 11 του μήνα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δούμε την αποχώρηση του Ματέους Βιτέσκα από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αυτό αναφέρει η Nuova Sardegna, οι Έλληνες συνεχίζουν να κυνηγούν τον Πολωνό αμυντικό, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν εμπίπτει στην ιεραρχία του Νταβίντε Νικόλα. Η αγορά στην Ελλάδα κλείνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Στο μεταξύ, ο Βιετέσκα βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πολωνίας αυτές τις μέρες».

Πηγή: sfina.gr