Μέχρι την Τετάρτη έχει διορία και ο Άρης για να κάνει κίνηση. Μια τελευταία κατά τα φαινόμενα η οποία, αν και εφόσον γίνει, θα αφορά την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Ο Άλβαρο Σαμόρα έχει ήδη αναλάβει έναν ρόλο επιθετικού, κατ’ ανάγκη, καθώς χρησιμοποιήθηκε στη θέση αυτή στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και ήταν ο συναγωνιστής του Λορέν Μορόν για τη θέση.

Ο Ισπανός φορ είναι εμφανές πως θα είναι η πρώτη και βασική επιλογή των «κίτρινων», τόσο από αγωνιστικής άποψης και ποιότητας, κάτι που έδειξε από πέρσι, όσο και από… έλλειψη μεγάλου συναγωνισμού όμως, μιας και δείχνει μοναδική επιλογή για τον Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 72 ώρες ακόμη για μια ακόμη μεταγραφική κίνηση. Κι αυτή αν θα γίνει θα αφορά τη θέση του επιθετικού, με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και οικονομικά δεδομένα.

Με τον Σέρχιο Αραούχο να συνεχίζει να μένει ελεύθερος, είναι σαφές πως ο Αργεντινός από καιρό απασχολεί τους «κίτρινους», αλλά δεν είναι και η μοναδική.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Άρης έχει 3 ημέρες να ενισχύσει τη θέση της επίθεσης με φορ που θα πλαισιώσει τον Μορόν, είτε με τον Αργεντινό, είτε με άλλον ποδοσφαιριστή.