Τάσος Νικολογιάννης: Για τις προσπάθειες που υπάρχουν από πλευράς Παναθηναϊκού ώστε να αποχωρήσουν οι Βέρμπιτς, Βιλένα, με τον πρώτο να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα επόμενα παιχνίδια των Πρασίνων στο πρωτάθλημα.

«Υπάρχει μια προσπάθεια να φύγουν Βέρμπιτς και Βιλένα, όχι για τον ΑΠΟΕΛ, που ήθελε να δώσει και ο Παναθηναϊκός ένα ποσό για να καλύψει την διαφορά και για αυτό δε προχώρησε. Υπάρχει μια άλλη ομάδα που έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται, θα δούμε ποια είναι, υπάρχουν κάποιες αγορές ανοιχτές. Είναι αυτή την στιγμή τα δύο θέματα που παλεύει ο Παναθηναϊκός, μεταγραφή δεν κάνει άλλη, αφού έμεινε και ο Σπόραρ άλλωστε στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Την ίδια στιγμή ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την εμφάνιση του Ιωαννίδη με την Εθνική, αλλά και του Μπακασέτα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τουλάχιστον δέκα βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να είναι μέσα στο πρωτάθλημα.