Ολυμπιακός: Στις προπονήσεις μετά από τέσσερις ημέρες ρεπό επανέρχονται οι Ερυθρόλευκοι ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (15/9) με τον Παναιτωλικό, με τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να προπονούνται μόνοι τους ώστε να βρουν ρυθμό, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ρέτσο, που όμως δεν θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι κάνοντας αγώνα... δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως παρά την ανησυχία που υπήρξε για τον τραυματισμό του Γιώργου Μασούρα, τα πράγματα μάλλον είναι καθησυχαστικά μιας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, όμως δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό και δεν αποκλείεται να παίξει και κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ αν μείνει εκτός θα είναι για προληπτικούς λόγους.

Αν τελικά ο Μασούρας μείνει εκτός ο Ολυμπιακός θα έχει στην αποστολή του τον Παπακανέλο, μιας και ο Γουίλιαν ακόμα δεν είναι έτοιμος, ενώ το γεγονός ότι ο τραυματισμός του Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν μοιάζει σοβαρός σκορπάει... χαμόγελα στον Μεντιλίμπαρ, μιας και σε αντίθετη περίπτωση και με δεδομένης της ανετοιμότητας του Βραζιλιάνου οι Ερυθρόλευκοι θα έμεναν μόνο με τους Ζέλσον, Βέλντε στα εξτρέμ.