Ως τον ιδανικό παρτενέρ του Λορέν Μορόν για την κορυφή της επίθεσης του Άρη χαρακτήρισε ο Αλέξης Σαββόπουλος τον Σέρχιο Αραούχο στην εκπομπή «Newsroom» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καπνός υπήρχε εδώ και πολύ καιρό για τον Αραούχο. Πιστεύω, πλέον, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και για τις δυο πλευρές. Ο Αραούχο παραμένει χωρίς ομάδα και ο Άρης έχει ακόμα ένα 48ωρο για να εξετάσει περιπτώσεις παικτών, που ανήκουν σε ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

«Ο Αραούχο είναι ιδανικός λόγω της εμπειρίας του και της αποδοχής που χαίρει από τον κόσμο του Άρη. Επίσης η ομάδα ψάχνει έναν… συμπρωταγωνιστή, γιατί υπάρχει και το βαρύ πυροβολικό , Λορέν Μορόν. Για αυτό και πρέπει να είναι ανάλογα και τα νούμερα που πρέπει να δώσει η ομάδα. Έχουν φουντώσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Άρη να έχει ρίξει αρκετά το αρχικό νούμερο στις 600.000 ευρώ. Θεωρεί πως μπορεί να το ρίξει και άλλο, προσθέτοντας στη συμφωνία και κάποια μπόνους. Με τον Αραούχο τελειώνουν οι μεταγραφές για τον Άρη», πρόσθεσε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Τέλος αναφέρθηκε στο πότε επιστρέφουν οι διεθνείς του Άρη και ο Σουλεϊμάνοφ, κάνοντας παράλληλα και ένα μικρό σχόλιο για τη μεταγραφή του Σούντγκρεν στον Βόλο: «Αύριο θα γυρίσουν και οι διεθνείς του Άρη, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα υπολογίζεται από το ματς του Κυπέλλου και έπειτα. Όσον αφορά τον Σούντγκρεν, θα μπορούσε να πάει σε ομάδα μεγαλύτερης ταχύτητας. Πολύ καλή προσθήκη για τον Βόλο».