Άρης: Ο Άκης Μάντζιος «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη (15/9, 20:30) με τον ΟΦΗ, για τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Κι αυτό γιατί δεν γνωρίζει αν θα είναι στο «οπλοστάσιό» του οι Μόντσου και Ούγκο Μάγιο, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί από το αν καταφέρουν τις επόμενες ημέρες να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ποδοσφαιριστές του Άρη
Λεζάντα

Ο Μόντσου δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ούγκο Μάγιο επίσης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του ίδιου αγώνα λόγω τραυματισμού. Ο Φραν Βέλεθ είναι δεδομένο ότι θα λείψει, αλλά είναι η απουσία που κοστίζει λιγότερο, υπό την έννοια ότι ο Φαμπιάνο έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και παράλληλα είναι ο βασικός δεξιός στόπερ της ομάδας.

Σε περίπτωση που ο Ούγκο Μάγιο δεν προλάβει θα αντικατασταθεί από τον Μάρτιν Μοντόγια. Σε ό,τι αφορά τον Μόντσου, θα εξαρτηθεί από την τακτική λογική του Άκη Μάντζιου.

Αν δηλαδή θα επιλέξει έναν καθαρό αμυντικό χαφ (Ζαν Ζουλ) ή αν θα διατηρήσει τη τακτική των τριών εσωτερικών μέσων, όπου σ’ αυτή την περίπτωση ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα πάρει φανέλα βασικού. Προς το παρόν, ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του, αλλά συνεχίζει τις δοκιμές σχημάτων και προσώπων.

Πηγή: metrosport.gr

Ποδοσφαιριστές του Άρη
Λεζάντα