Άρης: Μερικές ώρες έμειναν ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι, τουλάχιστον για παίκτες που έχουν συμβόλαια με ομάδες. Η διορία λήγει αύριο και μέχρι τότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο του φετινού ρόστερ του Άρη, μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ποδοσφαιριστές του Άρη
Λεζάντα

Οι Κιτρινόμαυροι μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε οκτώ κινήσεις και δύο ανανεώσεις (Κουέστα, Φαμπιάνο) και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης έχουν περιθώριο για προσθήκες, εκτός κι αν επιλέξουν να… ψωνίσουν από την αγορά των ελεύθερων που θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος του μήνα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αρης ψάχνει έναν σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει και θα υποστηρίξει τον Λόρεν Μορόν,ενώ ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει κι έναν αμυντικό μέσο, κάτι που μάλλον δύσκολα θα υλοποιηθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, χωρίς πάντως να είναι απίθανο.

Φαίνεται πως η αναζήτηση επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός επιθετικού, με την προϋπόθεση βέβαια πως θα έχει αίσιο, για τον Άρη, τέλος, η υπόθεση Λόρεν Μόρον, που δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους, εκτός κι αν προκύψει κάποια πρόταση… της τελευταίας στιγμής στα οικονομικά στάνταρ που έχουν θέσει Άρης και ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sfina.gr

Ποδοσφαιριστές του Άρη
Λεζάντα