Μιλώντας για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που τρέχουν να προλάβουν οι ομάδες, εστιάζοντας στην περίπτωση του Αραούχο για τον Άρη αλλά και την ανάγκη του ΠΑΟΚ για στόπερ. Παράλληλα, σχολίασε και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφής του πρωταθλήματος. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά για την περίπτωση του Αραούχο, σχολίασε πως: «Μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν πολύ σημαντικός στην ΑΕΚ. Ήταν από τους άτυχους που μετά από τον τραυματισμό του έπεσε η απόδοση και δεν επανήλθε στο επίπεδο που ήταν. Όμως, δεν παύει να είναι ένας πολύ σημαντικός και έμπειρος παίκτης, που μπορεί να βοηθήσει 100%, είτε σαν μπακ απ του Μορόν είτε σαν βασικός που σίγουρα θα χρειαστεί κάποια στιγμή να παίξει, είτε να παίξουν και οι δύο. Θα μπορούσε να παίξει και πίσω από τον Μορόν.

Είναι διαφορετικό στυλ παιχτών. Χωρίς να ξέρω ακριβώς το σύστημα που παίζει ο προπονητής του Άρη, εγώ το βλέπω να παίζουνε και οι δυο μαζί, εγώ το κάνω εικόνα και δεν το θεωρώ απίθανο σε κάποιο παιχνίδι να χρειαστεί να παίξουνε και οι δυο. Και στην ΑΕΚ είχε πιο ελεύθερο ρόλο. Αρκεί να βρει τα πατήματά του, γιατί όσο και μεγάλος παίκτης αν είσαι, όταν πας σε μια άλλη ομάδα είναι άλλες οι συνθήκες και οι απαιτήσεις. Οπότε πρέπει να βρεθεί και με το υπόλοιπο σύνολο».

Για την ανάγκη του ΠΑΟΚ για στόπερ και την χρησιμοποίηση του Θυμιάνη σε αυτή την θέση: «Τέτοιου είδους παίκτες και με το σωματότυπο που έχουν, πέρα από χαφ είναι εύκολο να παίξουν και σαν σύγχρονο στόπερ. Από πίσω όμως θέλουμε και τερματοφύλακα να ξέρει μπάλα, γιατί η επιθετική οργάνωση του παιχνιδιού ξεκινάει πλέον από πίσω. Οπότε είναι εύκολο να συνδυάσεις έναν τέτοιο παίκτη και στα χαφ και στα στόπερ, αρκεί να έχει τα κατάλληλα στοιχεία. Από εκεί και πέρα, με χαροποιεί που βλέπω μια ομάδα ελληνική. Δεν θα σκεφτεί το να χαντακώσει τους 'Ελληνες παίκτες, βγάζει παίκτες από την ακαδημία και γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά που την βλέπει όλη η Ελλάδα. Και παρότι δεν είχε παίκτη στα στόπερ, τον έδωσε τον Κουλιεράκη, και ας τρέχει τώρα να βρει στόπερ. Είναι μεγάλη ομάδα, πιστεύω θα βρει στόπερ. Θα χρειαστεί να έχει ένα βάθος. Είναι πολύ δεμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Και αν και η ΑΕΚ έχει το βάθος, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δείχνει πιο οργανωμένος και πιο συγκροτημένος».

Τέλος, για την πορεία και των υπόλοιπων ομάδων στην κορυφή του πρωταθλήματος: «Αν έπρεπε να βάλω σε ένα επίπεδο τις 4 μεγάλες ομάδες, γιατί τον Άρη τον αναλύσαμε και νωρίτερα, θα έβαζα στην χειρότερη θέση τον Παναθηναϊκό. στα μάτια τα δικά μου. Έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές, στην Ευρώπη γέμισε και το γήπεδο, είναι άλλες οι προσδοκίες και τα έδωσε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Στην Ελλάδα όμως παίζουνε μπάλα όλες οι ομάδες και έχουν δυναμώσει. Οι μικρές ομάδες έχουν κάνει ζημιές στις μεγαλύτερες. Εύχομαι να είναι έτσι το πρωτάθλημα ως το τέλος».