Τάσος Νικολογιάννης: Για την φοβερή αγωνιστική κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία, μίλησε στο αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων.

«Ο Ιωαννίδης απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί ο Παναθηναϊκός απέφυγε να τον δώσει παρότι είχε προτάσεις ακόμα και 30 εκατομμυρίων ευρώ, όπως της Σαουθάμπτον. Είναι σε φοβερή κατάσταση, σκοράρει με κάθε τρόπο. Το μεγάλο του προσόν είναι ότι μπορεί δίπλα του να γίνεται πόλεμος αλλά αυτός δεν νιώθει τίποτα, θα βάλει το γκολ. Το όνομά του κάνει το γύρο του κόσμου, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει κι άλλο πρέσινγκ τον Γενάρη για να τον δώσει. Θα του γίνει μια γερή αναπροσαρμογή, θα πάρει ένα συμβόλαιο ανάλογο της αξίας του όπως του αξίζει. Αν έχουν βάλει ένα όριο στον Παναθηναϊκό ότι του χρόνου θα φύγει, θα φύγει, υπάρχει πολύ καλή σχέση. Του έκανε καλό η Εθνική, του έλειπαν τα 90λεπτα», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε ότι και ο Μπακασέτας ήταν πολύ καλός στα δύο ματς με την Εθνική, επισημαίνοντας ότι ο Αλόνσο θα πρέπει να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τον Έλληνα άσο και στον Παναθηναϊκό, έχοντας πιο ενεργό ρόλο και κρατώντας περισσότερο την μπάλα, ενώ εκτίμησε ότι η ενδεκάδα των Πρασίνων κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από παίκτες που δεν έλειπαν από το Κορωπί.