Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το βράδυ της Τρίτης ο Φράνζι Πιερό. Ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στην OPAP ARENA, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

Μάλιστα, λίγο πριν κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο θηριώδης στράικερ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε νέο αντάρτη της ΑΕΚ.

«Γεια σας παιδιά, το όνομά μου είναι Φράντζι Πιερό. Είμαι από την Αϊτή, είμαι 29 χρονών, είμαι επιθετικός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να σκοράρω πολλά γκολ για εσάς και επίσης να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και επίσης να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας τη Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος φορ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τον υποδέχτηκε λέγοντας: «Είσαι αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου. Σκόραρε».

Στο τέλος, ο Αϊτινός επιθετικός είπε: «Το όνομά μου είναι Φράντζι Πιερό. Τώρα ξέρετε ποιος είμαι. Ανυπομονώ να σας δω, εδώ».