Επίθεση στον Σταύρο Κόλκα έκανε ο Σταμάτης Βούλγαρης με αφορμή τη μεταγραφή του Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλου στον Αϊτινό επιθετικό, τον οποίο η Ένωση απέκτησε έναντι 3 εκατ.Ευρώ (2,5 εκατ.+500.000) από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο ηγέτης της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού δίνει το χέρι στον ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποκαλεί ως guerilla, αντάρτη δηλαδή, κάτι που διευκρινίστηκε και από πλευράς «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και σχόλια...

Τελικά η παρεξήγηση έγινε με τον Σταύρο Κόλκα να σχολιάζει τη φράση γράφοντας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Περίοπτη θέση στην γουόκ ατζέντα, θα έχει από σήμερα και για πάντα η φράση του κ. Ηλιόπουλου προς τον ποδοσφαιριστή Πιερό "you are the gorrila of AEK".

Να σημειώσουμε πως ο κ. Πιερό δεν είναι Σουηδός...»

Άμεση ήταν η απάντηση του Συμβούλου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Σταυγάκη δεν είναι κακό πράγμα να είσαι ευαίσθητος! Κακό πράγμα είναι να είσαι ημιμαθής και αναλφάβητος! Ο κ. Ηλιόπουλος δεν αποκάλεσε γορίλα τον Πιερό αλλά guerilla το οποίο σημαίνει αντάρτης! Κάνε ένα google search και θα το διαπιστώσεις!», έγραψε ο Σταμάτης Βούλγαρης στο Facebook.