Δανεικός στον Λεβαδειακό από την ΑΕΚ θα αγωνιστεί αυτήν τη σεζόν ο Ζίνι. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, υπάρχει συμφωνία την παραχώρηση στην ομάδα της Λιβαδειάς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθότι ο Ανγκολέζος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο 22χρονος διεθνής Ανγκολέζος είχε έρθει στην ΑΕΚ τον Ιανούαριο του 2023 κυρίως για την ΑΕΚ Β', με προοπτικές να εξελιχθεί και να ανεβεί στην πρώτη ομάδα. Είχε 8 συμμετοχές με την ΑΕΚ Β' στη Super League 2 και 2 στα πλέι οφ με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2022-2023, ενώ πέρσι ο Αλμέιδα τον χρησιμοποίησε σε 11 ματς πρωταθλήματος.

Φέτος όμως δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, ούτε στα προκριματικά του Conference League, ούτε στο πρωτάθλημα. Οπότε ο δανεισμός του στην ομάδα της Βοιωτίας έχει ξεκάθαρα σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να δείξει τα στοιχεία που δεν μπόρεσε να παρουσιάσει στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. 

Ο Ζίνι έχει καλά στοιχεία για επιθετικός. Μπορεί να παίξει με την πλάτη στο τέρμα και έχει πολύ καλό σουτ. Ωστόσο στην Ένωση σπάνια χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, αφού Αλμέιδα τον έβαζε συνήθως στις πτέρυγες.