Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης, αποκαλύπτοντας μια ιστορία για πρώτη φορά, καθώς συγκυριακά η φυγή του από την Ξάνθη ήταν αυτή που έφερε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος, επιλέγοντας το γκολ του Χρήστου Τζόλη ως το καλύτερο του ματς κόντρα στην Ιρλανδία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Μετά από 46 χρόνια είναι η πρώτη χρονιά που δεν κάνω προετοιμασία. Μάλλον χτυπάει καμπανάκι για να αρχίσω να μετράω τα ένσημα μου. Μετά τον Ηρακλή έγιναν κάποιες συζητήσεις με 2-3 ομάδες, αλλά δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις που θα ήθελα. Εξάλλου μιλάμε για την Β Εθνική, γιατί στην Α είναι πολύ μετρημένα τα κουκιά για να πας. Πρέπει να είναι πολύ δικός σου άνθρωπος ο πρόεδρος, να σε εκτιμά και να σε στηρίζει. 

Αυτό που έχει ο Λουτσέσκου είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια, να έχεις έναν άνθρωπο από πίσω σου που να λέει μην τον ακουμπάτε ποτέ και μην έχετε δεύτερη σκέψη γι' αυτόν τον άνθρωπο.

Intime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Θέλω να πω και μια ιστορία επ αυτού, για την οποία χαίρομαι ιδιαίτερα. Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε από τη Ξάνθη, τον Νοέμβριο όταν εγώ για μια πολύ προσωπική μου υπόθεση έφυγα από την Ξάνθη. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Λουτσέσκου, ο οποίος τότε στην Ρουμανία ήταν σε μια ακαδημία. Πήρε την θέση μου σε μια ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου τότε. Και έτσι μετά άνοιξε και ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ.

Τότε με τον Πανόπουλου είχαμε φτιάξει μια ομάδα από το μηδέν, αλλά έπρεπε τον Νοέμβριο για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω. Το χαίρομαι πραγματικά γιατί έπαιξα και εγώ κάποιον ρόλο στο να έρθει ο Λουτσέσκου, χωρίς να ξέρει και ο ίδιος πως βρέθηκε εκεί. Αλλά το άξιζε γιατί έδειξε ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

Μιλήσαμε σαν αντίπαλοι, αλλά ποτέ δεν τους εξήγησα πως έγινε όλο αυτό. Κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε και να τα πούμε!»

Παράλληλα, επέλεξε και το αγαπημένο του γκολ από τη χθεσινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία, λέγοντας πως αυτό ήταν του Χρήστου Τζόλη, καθώς: «Του Ιωαννίδη ήταν και θέμα... ρέντας, παρόλο που το βάρεσε με το αριστερό. Ο Τζόλης ξεκινάει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια και είναι ένα καταπληκτικό γκολ. Και του Ιωαννίδη είναι ένα πολύ ωραίο γκολ στο Γ, αλλά του Τζόλη μου άρεσε περισσότερο».