Έκπληξη προέκυψε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς μετά την απόκτηση του Πιερό από την ΑΕΚ, η Τσέλσι ενέδωσε και δέχτηκε να δώσει δανεικό τον Ντατρό Φοφανά. Ωστόσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο ρεπόρτερ του BBC, Νιζάρ Κινσέλα, έβαλε γκάζια με ανάρτηση στο X.

«Ακόμα υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει για την μετακίνηση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά στην ΑΕΚ, καθώς πλησιάζει η προθεσμία», αναφέρει στο tweet του.

Και συμπληρώνει: «Μια κλασική κατάσταση της προθεσμίας που ενθαρρύνει τις διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής. 4 ώρες και 50 λεπτά μέχρι να κλείσει το ελληνικό παράθυρο των μεταγραφών».

Υπάρχει όμως και συνέχεια στις αναρτήσεις. Την ώρα που από την «Ένωση» τηρείται σιγή ιχθύος για την υπόθεση, ο έγκυρος ρεπόρτερ της Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι, μιλά για «εμπλοκή» στο deal.

«Η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ είναι στον αέρα λόγω μιας διαφωνίας την τελευταία στιγμή ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Τσέλσι», αναφέρει σε Tweet του.

Νωρίτερα, από την Αγγλία προέκυπτε η πληροφορία πως ο 22χρονος επιθετικός οδεύει προς την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού κι οψιόν αγοράς 24 εκατ. ευρώ. Η όποια συμφωνία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία στο ελληνικό πρωτάθλημα για μετακίνηση παικτών που δεν είναι ελεύθεροι.