Τα γκολ των Ιωαννίδη και Τζόλη: «Ήταν δύο υπέροχα γκολ, το ένα πιο ξεχωριστό από το άλλο. Είναι καλές προσπάθειες και οι δυο».

Την εικόνα της Εθνικής: «Μακάρι τα παιδιά αυτά να συνεχίσουν την πορεία αυτή. Είναι πολύ καλοί και έχουν ένα καλό προπονητή που τους αγαπά, όπως αγαπά και τη δουλειά του. Μακάρι να φτάσουν εκεί που τους αξίζει. Το γεγονός ότι τα παιδιά παίζουν στο εξωτερικό, είναι καλό και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η ποιότητα. Σίγουρα μπορεί να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση. Το ματς με την Αγγλία είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Η Εθνική είναι πιο ποιοτική από τα άλλα χρόνια.».

Το δίδυμο στα στόπερ: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και οι δύο. Ο Μαυροπάνος έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του. Είναι καλός ο Κουλιεράκης και θα ανέβει και αυτός. Θα αλλάξει πολύ, θα βελτιωθεί με τη μεταγραφή του στη Γερμανία».

Τα χαφ της Εθνικής: «Δεν είναι εύκολο να βγάλεις Ζαγοράκη αλλά τα παιδιά δουλεύουν και πιστεύω ότι θα γίνουν καλύτεροι».

Για Ζαφείρη: «Το παιδί αυτό δεν το ήξερα. Μου άρεσε πολύ, έχει πολύ καλά στοιχεία».

Τη μάχη του τίτλου και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος, για τον Παναθηναϊκό είναι πιο δύσκολο το παιχνίδια. Όλα μπορούν να γίνουν. ».