Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο καυτό θέμα των ημέρων.  Αυτό το καλοκαίρι το όνομά του συζητήθηκε έντονα! Ποιό καλοκαίρι;

Αν δείτε τι έχει ακουστεί από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα θα εκπλαγείτε. Την άνοιξη ακουγόταν για Σταντ Ρεν, Λανς, Αταλάντα, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ, Στουτγκάρδη, Σεβίλλη. Από τον Ιούνιο και μετά ακούστηκε για Χιρόνα, Λιλ, Άγιαξ, Άλκμααρ, Ίπσουιτς, Μπολόνια, Λάτσιο. Και τον Αύγουστο όταν φούντωσε για τα καλά η μεταγραφολογία χύθηκε άπλετο μελάνι για Λέστερ, Σαουθάμπτον και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα ποσά που ακούστηκαν για τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού ήταν ακόμα πιο τρελά. Ο Ιωαννίδης φαινόταν ότι έχει βγει στη βιτρίνα με τιμή στο ταμπελάκι τα 30 εκατ.Ευρώ. Η απάντηση όμως ήταν ίδια από πλευράς διοίκησης.

Ο παίκτης μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το καλοκαίρι, έκανε το μπαμ με την εικόνα του από τη γκολάρα που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι με τη Λανς, η οποία άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση στη League Stage του UEFA Conference League στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, την οποία καθάρισαν Πελίστρι και Τετέ. Η απόδοσή του στην Εθνική όμως ήταν αυτή που τίναξε τις μετοχές του τις τελευταίες ημέρες. Ο Ιωαννίδης σκόραρε δύο γκολ στον αγώνα με τη Φινλανδία για την πρεμιέρα του Nations League και σκόραρε και τη 2η αγωνιστική στο Δουβλίνο εναντίον της Ιρλανδίας.

Η απάντηση από πλευράς διοίκησης σε όσα ψιθυρίζονται γύρω από τον παίκτη είναι πάλι ίδια, όπως αναφέρει η LiveSport με τίτλο «Απόλυτος – Δεν πωλείται». Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συζητάει ούτε τον Ιανουάριο παραχώρηση του αρχηγού και ηγέτη του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έχει τρελάνει την Ευρώπη.