Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετος πριν από τη σύσκεψη κορυφής, φιλοξενώντας στο Πόρτο Καρράς τους στενούς συνεργάτες του στον Δικέφαλο του Βορρά, προεξάρχοντος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στους διοικούντες και στον προπονητή του Δικεφάλου, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, λέγοντας πως:

«Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και πού υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!

Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές».

Όπως μάλιστα, ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η περίπτωση Σολέ εγκαταλείφθηκε από νωρίς λόγω και της απροθυμίας του παίκτη να έρθει Ελλάδα, αλλά και το βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό (η Σάλτσμπουργκ έδινε ελεύθερο έναν παίκτη αξίας 10 εκατομμυρίων, που είχε ήδη κοπεί στα ιατρικά από άλλες ομάδες και που δεν υπήρχε χρόνος να εξεταστεί εξονυχιστικά).

Όσο για την περίπτωση του Λόβρεν, το μόνο ερωτηματικό ήταν η απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του. Στην επικοινωνία του με τον ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακά θετικός να έρθει και απόλυτος για την ετοιμότητά του. Οι λόγοι της απραξίας του δεν ήταν αγωνιστικοί, δεν είχε τραυματισμούς και δεν φάνηκε με έλλειψη κινήτρου.