Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ: Στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Κολούντ συνεχίζει την καριέρα του ο Νιγηριανός στόπερ, με τον ίδιο μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του να αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως το έκανε: «για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, να σκεφτώ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ
Intime

«Ήταν κάτι που δεν το σκεφτόμουν πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έπαιζα στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα. Αγωνιζόμουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κέρδισα το πρωτάθλημα, κάτι που δεν είχα ξανακάνει, και στοχεύαμε στο Champions League. Κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, προσπαθούσα να επικεντρωθώ στην απόδοση μου για τη Νιγηρία.

Σίγουρα μετά από αυτό, άρχισαν οι φήμες και ο ατζέντης μου μίλησε με πολλούς συλλόγους από όλο τον κόσμο, αλλά υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία. Τους μήνες που ακολούθησαν, επικεντρώθηκα στο να ξαναγίνω καλά και όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί στην αρχή της σεζόν, μιλήσαμε για τα πάντα. Είχα αποφασίσει ότι ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, αν η πρόταση ήταν σωστή, αλλά ταυτόχρονα, όλοι μιλούν για την ευκαιρία που έχω εκεί για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, να σκεφτώ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου», είπε ο Ουίλιαμ Τροστ Εκονγκ.

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ
Intime